GEZONDHEIDSBEURS RIDDERKERK

Jaap Jongbloed en onze Sporters Monique, Niek, Wout en Ko.

De beurs georganiseerd door Facet Ridderkerk in de ruimten van het Gemini-college, was enorm goed bezocht. Vele honderden kwamen erop af. Zo ook de TV presentator Jaap Jongbloed, die onlangs de inmiddels ook bekende Annelien Oosterbaan heeft geïnterviewd in het TV programma ‘mooiste meisje van de klas’. Annelien die haar Parkinson Bokstrainingen doet in Rotterdam-noord bij de boksschool van Gerard Bok, onze collegae.

Ook kwam het nieuwe Magazine van Facet Ridderkerk uit onder de titel ‘Ridderkerk Langer Gezond’. Hierin een interview met Jan Joosten, onze ‘oudste’ sporter.

Hier Jaap ‘aan de slag’ met onze Niek. Jaap heeft zelf wel enige Bokservaring en dat is aan hem te zien.

FIT op alle fronten

Tussen 18.00 en 18.45 uur zijn wij ook aanwezig met een groep sporters. Locatie: Gemini College (Sportzaal) Ridderkerk aan de Sportlaan 16. Graag geven wij u dan uitleg wat het sporten en boksen doet voor mensen met de aandoening Parkinson. Ook Jaap Jongbloed (o.a. mooiste meisje van de klas) is aanwezig. Jongbloed presenteerde onlangs nog de inmiddels bekende Dr. Annelien Oosterbaan als ‘mooiste meisje van de klas’. Annelien is Parkinson-onderzoeker (Radboud UMC) maar heeft zelf ook de ziekte.

NIEUWE FOLDER

Deze week kwam ook onze nieuwe folder uit. Een prachtig exemplaar met de nodige foto’s en uitspraken van meerdere van onze sporters. Binnenkort ook verkrijgbaar in de ziekenhuizen, bij fysiotherapeuten en huisartsen. Maar ook op de Gezondheidsbeurs van 22 maart.